Youtubeden Para Kazanmak

Evet arkadaşlar. Youtube'den para kazanmak mümkün. Ancak biraz disiplin ve biraz sabır gerekli. Öncelikle mantığını anlatayım sizlere. Sizler videolarınızı yüklüyorsunuz. Youtube ise Google Adwors işbirliğiyle videolarınızın altına sağına soluna reklamları yerleştiriyor. Videolarınızı izleyen kullanıcılar ise reklamlara tıklarsa sizde cüzi  miktarda para kazanıyorsunuz. Öncelikle benim kazandığım miktarı göstereyim.

Şuanlık 53 Türk Lirası kazanmışım. Youtube'nin yani  Google Adsense'nin (Bu 2 oluşum ''Google'' kuruluşuna aittir) en alt eşik limiti 200 TL olduğu için şuanlık paramı çekemiyorum. 200 TL olduğu zaman hesabımdan bankaya  aktarıp paramı çekeceğim.
Şimdi bu para kazanma işi nasıl olacak ondan  bahsedelim. Şartlar neler ne yapmalıyım ?

1. Adsense hesabı açmak

Evet arkadaşlar. Öncelikle Google Adsense hesabı açmanız gerekiyor. Para takibini ordan yapıyorsunuz. Paranızı ordan aktarıyorsunuz.

2.Youtube kanalınız azami miktarda populer olmalı

Şöyle söyleyeyim. Youtube sizden çok şey istemiyor. Kanalınızda 50-100 abone (belki daha az), videolardan bir kaçının 1.000 görüntüleme üstü alması, kanalınızında cüzi miktarda görüntülenmesi. Yani az da olsa popülerlik istiyor  Youtube.

3. Düzen - Disiplin

Burası önemli bir nokta. Kanalınızda her zaman bir düzen bir disiplin olsun. Düzenli video ekleyin. Videolarınızın izlenmelerini takip edin. Size bir öneri vereyim. Güncel olaylar hakkında video eklerseniz izlenme oranı bir hayli artar. Bunu denedim ve onaylıyorum. Ayrıca videoları nasıl indireceğiniz hakkında bir tüyo istiyorsanız ''Internet Download  Menager '' programı işinizi görür. Hızlı,kolay,basit :)

4.Artık başvuru yapabilirsiniz


Bahsettiğimiz adımları takip ettiyseniz başvuru için hazırsınız demektir. Bu işlemi Youtube Ortak sayfasından yapabilirsiniz.

İyi Şanslar !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2018 - 2019 Lise Sınıf Geçme Yönetmeliği

Bağlamada perde ayarı nasıl yapılır ? (Kısa sap - Uzun sap)

How to write a formal email ? (Resmi bir e-posta nasıl yazılır - Türkçe Çeviri)