Ağva Kilimli Koyu kamp maceramız

Merhaba sevgili dostlar. Bu yazımda size Ağva'da bulunan Kilimli koyunda yapmış olduğumuz kamp maceramızdan bahsetmek istiyorum. Bu yazıyı yazmamdaki amaç Kilimli Koyunda kamp yapacaklara tavsiyeler sunmak ve bu güzel anımızı ileride de hatırlayabilmek amacıyla bir yerlere not etmektir.
Aslına bakarsanız uzun süredir aklımızda bulunan fakat bir türlü eyleme geçiremediğimiz bir plandı bu. Bunun nedeni bir yerlere hiç kamp atmamış olmamız ve öğrenciliğimizden dolayı bir türlü kamp masraflarını denk getirememizden ötürüdür. Velhasıl kelam paraları denkleştirdik, dedemizden arabamızı ayarladık, e birazda cesaret geldi :) işe koyulduk..
Kampı kuzenim ve ilkokul arkadaşım ile yaptım. Elimizde sıfır malzeme. Kamp yapmaya dair hiçbir şey yok. İlk deneyimimiz olacağı için ucuz bir çadır almayı tercih ettik. Kamp işi kuzenimin uzun zamandan beri aklında olduğu için kendine farklı bir çadır almayı tercih etti.
Biz Özdilek'ten Bestway  Pavıllo marka yeşil bir çadır aldık (Tam seriyi hatırlayamıyorum).

 Kuzencan Decathlon'dan geçen seneki fiyatı 90 TL, şuanki fiyatı 140 TL olan 2 kişilik Quechua arpenaz kamp çadırından aldı.

Şişme yataklar Decathlon'da çok pahalı olduğundan ötürü onlarıda Özdilek'ten tercih ettik. Tanesi 35 TL'den 3 adet satın aldık.

Şişme matlar fiyatına göre gayet iyiydi. İlk gece fazla şişirdiğimizden dolayı rahatsız ediciydi fakat ikinci gece kendiliğinden havasını saldı ve tam kıvamına ulaşmış oldu. Fiyat kalite bazında önerebileceğim bir üründür. Lakin decathlondaki şişme mat fiyatları bir çadır fiyatında.

Yola çıkmadan bir gün önce market alışverişlerimizi yaptık, tüpümüzü doldurduk, çantalarımızı hazırladık. Market konusunda önerebileceğim tek şey kesinlikle gereğinden fazla yiyecek almayın ve alışverişinizi Ağva'da yapın. Biz oturduğumuz semtten alışverişleri yaptık ve yiyecekler bozulma seviyesine geldi. En büyük sorunumuz ise soğuk su idi. Yeteceğini sandığımız kadar su alıyorduk fakat bir günde tüketiyorduk. Şükürler olsunki arabamız vardı, istediğimiz zaman merkeze gidebiliyorduk. 2 kere Ağva merkeze gittik ve sadece su aldık. Onun dışında kilimli köyündeki camiye tuvalet ihtiyacımızı karşılamak için birkaç kez çıktık. Hem sakin hemde ücretsiz :) Plaj tarafında tuvalet 2 TL, banyo 5 TL. Bir tuvaletede 2 TL vermeyelim yahu. Şimdide çektiğim bir kaç resmi sizinle paylaşmak istiyorum.








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2018 - 2019 Lise Sınıf Geçme Yönetmeliği

Bağlamada perde ayarı nasıl yapılır ? (Kısa sap - Uzun sap)

How to write a formal email ? (Resmi bir e-posta nasıl yazılır - Türkçe Çeviri)